Bæresele

Babypit.dk er en niche shop med focus på at levere en billigere start til den nye familie. Vi ønsker at have den billigste pris på bæreseler og vi ønsker at kvaliteten er i top som den bør være. Vi er startet ud af samme årsager, det er dyrt at blive forældre og vi ville derfor se om vi kunne presse priserne ned på et tåleligt niveau så alle kunne være med.

Vi levere selvfølgelig kun kvalitets bæreseler, men vores bæreseler er stadig de billigste bæreseler på markedet. Vi importere bæreselerne fra englang hvorfor vi kan holde den lave pris mens kvaliteten på vores bæreseler er helt i top. Du kan på de enkelte produkter se hvilke fordele og ulemper der er ved denne sele type og vi anbefaler derfor du tænker lidt over hvordan du ønsker at bruge selen inden du køber.

Vores bæreseler er allerede meget populære i England og Danmark fordi vi levere den samme kvalitet som de dyre mærker og der er tænkt på barnets ergonomi plus mor og fars bærekomfort. 

 

Køb en bæresele i god kvalitet, men stadig billig.

Ønsker du en ergonomisk bæresele til dit barn? Vi har samlet de bedste og billigste bæreseler. På BabyPit.dk kan du finde en billig bæresele der er sund ergonomisk perfekt bade for dig og barnet. Vores bæreseler kan indstilles efter et hvert behov så de passer til begge forældre. Vi anbefaler du bruger bæresele fra barnet er 6 måneder gammelt og selv kan holde sit hoved, men har du et stærkt barn med gode nakke muskler kan du starte tidligere.

Bæreselerne kan typisk klare op til 20 kg så du kan bruge dem til barnet er 2-3 år alt efter størrelse.

 

Tæt på barnet

Ønsker du at altid at have tæt kontakt til dit barn, så er en bæresele den rigtige løsning. Med en bæresele kan du have barnet tæt på kroppen mens du har begge hænder fri til at arbejde.

En bæresele skaber en trykhed for barnet som ikke fås på andre måder end den nære kontakt, som en bæresele giver. Når f. eks er ude at handle ind, kan en bæresele give dig frie hænder til at klare dette.

 

Positioner

De fleste bæreseler kan bruges bade som rygbæresele / rygbærestol, på maven som bæresele og på siden som hofte stol til barnet alt efter hvordan du tager selen på.

Vælger du at have selen på maven kan du selvfølgelig også vælge om barnet skal se ud på verden eller ind imod dig. Bruger du selen som rygbærestol anbefaler vi at du vender barnet ind imod kroppen da det er det mest sikre.